Silkroad online fórum
Září 08, 2010, 05:37:31 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pro přístup na fórum používejte adresu http://onlinedb.info . Starší adresy jsou již automaticky přesměrovány na tuto.

Domů   Nápověda Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Email Verification  (Přečteno 443 krát)
IzZy
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« kdy: Únor 08, 2010, 11:23:40 »

mám takový problém ve hře (nemusím zdůvodnovat) a pár lidi z guildy mě poradilo abych dal email verication..tk bych chtěl poprosit jestli je to dobrá volba či je to nahovno..tk jestli by mě někdo mohl něco o tom říct etc..thx za odpovědi Úsměv
Zaznamenáno

[CSRO] Server: Ň»íı˜-ɘ
Sylakenth:Bicheon,Cold,Light
1xTG
Silkroad online fórum
« kdy: Únor 08, 2010, 11:23:40 »

Zaznamenáno
_SixTeeN_
Ujigi slayer

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Únor 08, 2010, 11:28:10 »

Má to své výhody a nevýhody ale pokud te uz nekdo scammnul a o acc se fakt bojíš tak bych to udělal.
Zaznamenáno

STRong_B0W| Pacheon / Fire / Lighting | Server:Tibet | Lvl:9x |Guild: POLLADINS|
IzZy
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Únor 08, 2010, 11:34:50 »

nescamnul, ale hodlají se mě hacknout..ví moje Id a secret..tk chci char co nejvíc zaopatřit aby se tam nemohli dostat..dal jsem tam awesome pw Smích a zmenil mail..a pár lidi psalo o verificatu, a jelikozz nevím co a k čemu to je tk nvm...
Zaznamenáno

1xTG
_SixTeeN_
Ujigi slayer

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Únor 08, 2010, 11:55:45 »

pokud maji id a sa tak to je 100% dej tam verifi  GMAIl je dobrý vtom že když te hacknou, tak v pohodě char dostaneš zpet přes GMAIL ale zase ho jentak neprodáš nebo nevyměníš kvuli tomu nemají lidi rádi GMAIL

Hotmail to moc neznám ale hodně lidí o tom říká kladné informace takže bych asi dal ten hotmail no jak chceš ale urřo tam dej verifi !

Verifi když budeš chtíť změnit PW, tak ti na email příjde kod který opíšeš + answer pokuď to bude dobře pustí tě to ke změně hesla pokuď nedáš ANSWER nebo kod, tak se PW prostě nezmění
Zaznamenáno

STRong_B0W| Pacheon / Fire / Lighting | Server:Tibet | Lvl:9x |Guild: POLLADINS|
IzZy
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Únor 09, 2010, 12:58:18 »

wou pěkný infos se hodí Úsměv děkujůů Polibek

Vertif jsem zatím nedal počkám na víc komentářů a ještě se poptám.Ale vypadá to že ho tam dám..každopádně email už jsem jsi změnil dal jsem tam gmail..
Zaznamenáno

1xTG
Captain_SunK
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Únor 09, 2010, 09:48:02 »

To ze maju tvoje id a sa je uplne normalne to mas to iste ako ked kupis od nekoho acc ma tvoje id a sa. Bez pw alebo mail ti na nic nepridu preto treba davat nezmyselne ako asfllfsdfo5jk aj maili na stranky kde by nepovedal nikto ze budes mat. Verifi ma vyhody potrebuju aj info na mail ak ti chcu hacknul acc ak len itemi tak ked maju tvoje pw nepomoze ti to. Dalsie su nevyhody ako malo kto to chce potom trade lahko sa da hacknut Z5 acc na vseliakych strankach len musis mat niektore info ktore ti oni nemozu zmenit Úsměv . A ak si to budes davat 1 PODSTATNA VEC! nezabudni potvrdit verifi mail vela ludi nato zabuda a potom im je to k nicomu .
Zaznamenáno

iSRO: Maybe end.
New times :swSRO1 NOW
0nly4You 112FF106 *HACKED BY NOOB*GIVE TO FRIEND
NoSuP2U 80+ farm2.5kk/2.5kk
IzZy
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Únor 10, 2010, 01:04:49 »

To ze maju tvoje id a sa je uplne normalne to mas to iste ako ked kupis od nekoho acc ma tvoje id a sa. Bez pw alebo mail ti na nic nepridu preto treba davat nezmyselne ako asfllfsdfo5jk aj maili na stranky kde by nepovedal nikto ze budes mat. Verifi ma vyhody potrebuju aj info na mail ak ti chcu hacknul acc ak len itemi tak ked maju tvoje pw nepomoze ti to. Dalsie su nevyhody ako malo kto to chce potom trade lahko sa da hacknut Z5 acc na vseliakych strankach len musis mat niektore info ktore ti oni nemozu zmenit Úsměv . A ak si to budes davat 1 PODSTATNA VEC! nezabudni potvrdit verifi mail vela ludi nato zabuda a potom im je to k nicomu .

No mail jsem změnil, dal jsem tam gmail..říkaly že je dobrej tak jsem to tam mrdnul:) a pw mam presne v tom typu co jsi napsal ty Smích stim vertici zatím počkám:) ale díky Úsměv
Zaznamenáno

1xTG
Captain_SunK
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Únor 10, 2010, 07:29:02 »

Mysleli ze gmail je dobry na to ked si davas verifi na nejaky mail kedze nejde zmenit potom. Ked to takto prezradzas na forku kde mas mail to ties nerobys najlepsie Vyplazuji jazyk ak to precita ten kto ta chce hacknut.
Zaznamenáno

ondranear x VacaCZ
NyiaGeneral devastator

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Únor 11, 2010, 08:00:34 »

Mysleli ze gmail je dobry na to ked si davas verifi na nejaky mail kedze nejde zmenit potom. Ked to takto prezradzas na forku kde mas mail to ties nerobys najlepsie Vyplazuji jazyk ak to precita ten kto ta chce hacknut.
naštěstí to není nikdo odtud  Úsměv izzy by jim ještě usnadnil práci Smích
Zaznamenáno

VacaCZ 100 lvl Vaci 100 lvl MrsTequila 95 lvl CloneTwin  95 lvl Beer4life 95 lvl V4ci 95 lvl RUM_cajs  60+ lvl Azzazen  60+lvl i_need_thc 32 lvl all sox Váca P1ČO
SPARTA
Končím se silkem, ale možná se vrátím Úsměv
Captain_SunK
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Únor 11, 2010, 01:31:32 »

naštěstí to není nikdo odtud  Úsměv izzy by jim ještě usnadnil práci Smích
Je to jeho kamos z realu nie ? Úsměv ked to napadlo izzyho tak mozno napadne ja jeho kamarada pozret sa na forko len tak nahodou Úsměv.
Zaznamenáno

ondranear x VacaCZ
NyiaGeneral devastator

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Únor 11, 2010, 02:14:45 »

Je to jeho kamos z realu nie ? Úsměv ked to napadlo izzyho tak mozno napadne ja jeho kamarada pozret sa na forko len tak nahodou Úsměv.
nn naštěstí je to jen někdo z unie nvm odkud je, ale 4ech to není, vyhrožuje mu, že na to pw přijde a hackne mu to  Úsměv
Zaznamenáno

VacaCZ 100 lvl Vaci 100 lvl MrsTequila 95 lvl CloneTwin  95 lvl Beer4life 95 lvl V4ci 95 lvl RUM_cajs  60+ lvl Azzazen  60+lvl i_need_thc 32 lvl all sox Váca P1ČO
SPARTA
Končím se silkem, ale možná se vrátím Úsměv
Captain_SunK
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Únor 11, 2010, 07:50:59 »

Aha ja som myslel ze nejaky jeho kamoss z realu tak to ho urcite nehackne LOL takychto spamou som uz mal dobre vela ako som kupil acc od 1 nemca Úsměv vsetci vedeli moje id sa a vsetci onedlho budes hacked uz preslo fuu aj rok nikto nic este Úsměv
Zaznamenáno

_SixTeeN_
Ujigi slayer

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: Únor 14, 2010, 04:53:23 »

Až budeš míl LVL 100 FF a žměnený PW xD tak budeš čumět.

Podle mého si jen počkaj  na velký lvl a pak žačnou hackovat.
Zaznamenáno

Witchie
BlackRobber killer

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Únor 14, 2010, 05:04:19 »

doporučuji když už nemáš verifi dej si mail na acc typu sdfhjqawklůetjhiopvhfs@setajksethskhfklsj ... Úsměv....nedoručuji dávat třeba mail izzy456@gmail.com Úsměv...ten mail ti tam někdo zadá ktomu id sa...a může v cajku měnit pw Úsměv...prostě mail typu dkafjsklrsenfnslfjkxnfljkasfnf@stklahesjklhfskfhf (jen příklad) a těžké PW Úsměv ale když zapomeneš PW si v prdeli Smích...na ten mail jentak nepřídeš...pokavad si ho nenapíšeš...
Zaznamenáno

AEGE: AngelB1tch; 64 Warrior/Cleric; FF (1.2M SP LEFT) - na prodej!!

** GM "[GM] Kaisys" spawned near your position (76,36)! **
Captain_SunK
Uruchi slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Únor 14, 2010, 06:12:41 »

Až budeš míl LVL 100 FF a žměnený PW xD tak budeš čumět.

Podle mého si jen počkaj  na velký lvl a pak žačnou hackovat.
A s kade budu vedet ze je ff ? Smích Myslis si ze on ti predtym napise ? si lvl 100? ff? este mas aktivne premko? Alebo co ? Smích

doporučuji když už nemáš verifi dej si mail na acc typu sdfhjqawklůetjhiopvhfs@setajksethskhfklsj ... Úsměv
Ak pozres trochu vyzsie uvidis ze to tu uz je... odomna Úsměv
Zaznamenáno

Silkroad online fórum

Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.317 sekund, 22 dotazů.