|
IzZy
|
 |
« kdy: Únor 08, 2010, 11:23:40 » |
|
mám takový problém ve hře (nemusím zdůvodnovat) a pár lidi z guildy mě poradilo abych dal email verication..tk bych chtěl poprosit jestli je to dobrá volba či je to nahovno..tk jestli by mě někdo mohl něco o tom říct etc..thx za odpovědi 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
[CSRO] Server: Ň»íı˜-ɘ Sylakenth:Bicheon,Cold,Light 1xTG
|
|
|
|
Silkroad online fórum
|
 |
« kdy: Únor 08, 2010, 11:23:40 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
_SixTeeN_
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Únor 08, 2010, 11:28:10 » |
|
Má to své výhody a nevýhody ale pokud te uz nekdo scammnul a o acc se fakt bojíš tak bych to udělal.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
STRong_B0W| Pacheon / Fire / Lighting | Server:Tibet | Lvl:9x |Guild: POLLADINS|
|
|
|
|
IzZy
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Únor 08, 2010, 11:34:50 » |
|
nescamnul, ale hodlají se mě hacknout..ví moje Id a secret..tk chci char co nejvíc zaopatřit aby se tam nemohli dostat..dal jsem tam awesome pw  a zmenil mail..a pár lidi psalo o verificatu, a jelikozz nevím co a k čemu to je tk nvm...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
_SixTeeN_
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Únor 08, 2010, 11:55:45 » |
|
pokud maji id a sa tak to je 100% dej tam verifi GMAIl je dobrý vtom že když te hacknou, tak v pohodě char dostaneš zpet přes GMAIL ale zase ho jentak neprodáš nebo nevyměníš kvuli tomu nemají lidi rádi GMAIL
Hotmail to moc neznám ale hodně lidí o tom říká kladné informace takže bych asi dal ten hotmail no jak chceš ale urřo tam dej verifi !
Verifi když budeš chtíť změnit PW, tak ti na email příjde kod který opíšeš + answer pokuď to bude dobře pustí tě to ke změně hesla pokuď nedáš ANSWER nebo kod, tak se PW prostě nezmění
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
STRong_B0W| Pacheon / Fire / Lighting | Server:Tibet | Lvl:9x |Guild: POLLADINS|
|
|
|
|
IzZy
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Únor 09, 2010, 12:58:18 » |
|
wou pěkný infos se hodí  děkujůů  Vertif jsem zatím nedal počkám na víc komentářů a ještě se poptám.Ale vypadá to že ho tam dám..každopádně email už jsem jsi změnil dal jsem tam gmail..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Captain_SunK
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Únor 09, 2010, 09:48:02 » |
|
To ze maju tvoje id a sa je uplne normalne to mas to iste ako ked kupis od nekoho acc ma tvoje id a sa. Bez pw alebo mail ti na nic nepridu preto treba davat nezmyselne ako asfllfsdfo5jk aj maili na stranky kde by nepovedal nikto ze budes mat. Verifi ma vyhody potrebuju aj info na mail ak ti chcu hacknul acc ak len itemi tak ked maju tvoje pw nepomoze ti to. Dalsie su nevyhody ako malo kto to chce potom trade lahko sa da hacknut Z5 acc na vseliakych strankach len musis mat niektore info ktore ti oni nemozu zmenit  . A ak si to budes davat 1 PODSTATNA VEC! nezabudni potvrdit verifi mail vela ludi nato zabuda a potom im je to k nicomu .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
iSRO: Maybe end. New times :swSRO1 NOW 0nly4You 112FF106 *HACKED BY NOOB*GIVE TO FRIEND NoSuP2U 80+ farm2.5kk/2.5kk
|
|
|
|
IzZy
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Únor 10, 2010, 01:04:49 » |
|
To ze maju tvoje id a sa je uplne normalne to mas to iste ako ked kupis od nekoho acc ma tvoje id a sa. Bez pw alebo mail ti na nic nepridu preto treba davat nezmyselne ako asfllfsdfo5jk aj maili na stranky kde by nepovedal nikto ze budes mat. Verifi ma vyhody potrebuju aj info na mail ak ti chcu hacknul acc ak len itemi tak ked maju tvoje pw nepomoze ti to. Dalsie su nevyhody ako malo kto to chce potom trade lahko sa da hacknut Z5 acc na vseliakych strankach len musis mat niektore info ktore ti oni nemozu zmenit  . A ak si to budes davat 1 PODSTATNA VEC! nezabudni potvrdit verifi mail vela ludi nato zabuda a potom im je to k nicomu . No mail jsem změnil, dal jsem tam gmail..říkaly že je dobrej tak jsem to tam mrdnul:) a pw mam presne v tom typu co jsi napsal ty  stim vertici zatím počkám:) ale díky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Captain_SunK
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Únor 10, 2010, 07:29:02 » |
|
Mysleli ze gmail je dobry na to ked si davas verifi na nejaky mail kedze nejde zmenit potom. Ked to takto prezradzas na forku kde mas mail to ties nerobys najlepsie  ak to precita ten kto ta chce hacknut.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
iSRO: Maybe end. New times :swSRO1 NOW 0nly4You 112FF106 *HACKED BY NOOB*GIVE TO FRIEND NoSuP2U 80+ farm2.5kk/2.5kk
|
|
|
|
ondranear x VacaCZ
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Únor 11, 2010, 08:00:34 » |
|
Mysleli ze gmail je dobry na to ked si davas verifi na nejaky mail kedze nejde zmenit potom. Ked to takto prezradzas na forku kde mas mail to ties nerobys najlepsie  ak to precita ten kto ta chce hacknut. naštěstí to není nikdo odtud  izzy by jim ještě usnadnil práci 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
VacaCZ 100 lvl Vaci 100 lvl MrsTequila 95 lvl CloneTwin 95 lvl Beer4life 95 lvl V4ci 95 lvl RUM_cajs 60+ lvl Azzazen 60+lvl i_need_thc 32 lvl all sox Váca P1ČOSPARTA Končím se silkem, ale možná se vrátím 
|
|
|
|
Captain_SunK
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Únor 11, 2010, 01:31:32 » |
|
naštěstí to není nikdo odtud  izzy by jim ještě usnadnil práci  Je to jeho kamos z realu nie ?  ked to napadlo izzyho tak mozno napadne ja jeho kamarada pozret sa na forko len tak nahodou  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ondranear x VacaCZ
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Únor 11, 2010, 02:14:45 » |
|
Je to jeho kamos z realu nie ?  ked to napadlo izzyho tak mozno napadne ja jeho kamarada pozret sa na forko len tak nahodou  . nn naštěstí je to jen někdo z unie nvm odkud je, ale 4ech to není, vyhrožuje mu, že na to pw přijde a hackne mu to 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
VacaCZ 100 lvl Vaci 100 lvl MrsTequila 95 lvl CloneTwin 95 lvl Beer4life 95 lvl V4ci 95 lvl RUM_cajs 60+ lvl Azzazen 60+lvl i_need_thc 32 lvl all sox Váca P1ČOSPARTA Končím se silkem, ale možná se vrátím 
|
|
|
|
Captain_SunK
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Únor 11, 2010, 07:50:59 » |
|
Aha ja som myslel ze nejaky jeho kamoss z realu tak to ho urcite nehackne LOL takychto spamou som uz mal dobre vela ako som kupil acc od 1 nemca  vsetci vedeli moje id sa a vsetci onedlho budes hacked uz preslo fuu aj rok nikto nic este 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
_SixTeeN_
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Únor 14, 2010, 04:53:23 » |
|
Až budeš míl LVL 100 FF a žměnený PW xD tak budeš čumět.
Podle mého si jen počkaj na velký lvl a pak žačnou hackovat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Witchie
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Únor 14, 2010, 05:04:19 » |
|
doporučuji když už nemáš verifi dej si mail na acc typu sdfhjqawklůetjhiopvhfs@setajksethskhfklsj ...  ....nedoručuji dávat třeba mail izzy456@gmail.com  ...ten mail ti tam někdo zadá ktomu id sa...a může v cajku měnit pw  ...prostě mail typu dkafjsklrsenfnslfjkxnfljkasfnf@stklahesjklhfskfhf (jen příklad) a těžké PW  ale když zapomeneš PW si v prdeli  ...na ten mail jentak nepřídeš...pokavad si ho nenapíšeš...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
AEGE: AngelB1tch; 64 Warrior/Cleric; FF (1.2M SP LEFT) - na prodej!!  ** GM "[GM] Kaisys" spawned near your position (76,36)! **
|
|
|
|
Captain_SunK
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Únor 14, 2010, 06:12:41 » |
|
Až budeš míl LVL 100 FF a žměnený PW xD tak budeš čumět.
Podle mého si jen počkaj na velký lvl a pak žačnou hackovat.
A s kade budu vedet ze je ff ?  Myslis si ze on ti predtym napise ? si lvl 100? ff? este mas aktivne premko? Alebo co ? doporučuji když už nemáš verifi dej si mail na acc typu sdfhjqawklůetjhiopvhfs@setajksethskhfklsj ...  Ak pozres trochu vyzsie uvidis ze to tu uz je... odomna 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Silkroad online fórum
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno