|
_LoLeC_
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Duben 23, 2008, 12:36:52 » |
|
ja mam rogue/cleric lvl 44 a myslim ze je to dobre lebo ta richlost sa da nahradit scrolami z npc(ja ich nepouzivam nevadi mi ze som pomaly) a ten noise..ked nedam mobu na ranu tak pride ku mne ale mam zapaty recovery division a nema sancu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Phoenix - Wizzard 86
|
|
|
|
Silkroad online fórum
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Duben 23, 2008, 12:36:52 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P4tr1ck_CZ
Nováček
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Květen 28, 2008, 01:38:58 » |
|
Tedkons hraju za xbow/cleric a rekl bych ze je to hodne dobry char. Ten knock-back je fakt paráda hned od 4. lvl je kouzlo ktere ma knockback 50%.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Server: MARS Guild] Dark Empire Char] Lvl 34 full int spear, ACTIVE
|
|
|
Jedu_daaal
Yeoha hunter

|
 |
« Odpověď #17 kdy: Červenec 10, 2008, 10:26:06 » |
|
mozna uz trochu pozdni odpoved ale takhle
crosbow/bard -sice je pekny ze ma clovek noise a mooving march ale co mu je to platne kdyz se mu necekane spawne za prdeli giant?
crosbow/cleric myslim ze jasna volba mylsim ze cleric ma hodne dobre skily pro rogua na to aby secko kolem kosil driv nez se to k nemu dostane cili noise je zbytecnost podle me pro x bow kdyz sezenete slusnou kus da se huntit mobove o 2 lvly vys i s gapem 6-7 s prumernycm light armorem bez problemu na skill az na dva... a mooving march pokud nejsi zadna socka si muzes kupovat v NPC
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
guilda na ZEUSU!! nwm jak na ostatnich servrech ale mame v guilde JEDINEHO!!! botera ale i ten ma svuj manualne delany 72+ char takze se domnivame ze jsme jedina ceska guilda bez botu jak tak koukam ze kazdy tu schani bot programky atd...
|
|
|
RohacCZ
Nováček
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Červenec 11, 2008, 05:55:22 » |
|
crosbow/bard -sice je pekny ze ma clovek noise a mooving march ale co mu je to platne kdyz se mu necekane spawne za prdeli giant?
crosbow/cleric myslim ze jasna volba mylsim ze cleric ma hodne dobre skily pro rogua na to aby secko kolem kosil driv nez se to k nemu dostane cili noise je zbytecnost podle me pro x bow kdyz sezenete slusnou kus da se huntit mobove o 2 lvly vys i s gapem 6-7 s prumernycm light armorem bez problemu na skill az na dva... a mooving march pokud nejsi zadna socka si muzes kupovat v NPC heh kdyz se mu spawne za prdeli gigant tak mu utece nebo zabije.. ja vtom nevidim zadnou vedu :? , ja mam xbow/bard lv 58 a dam si bez zerka giganta yetiho 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Rohac_CZ lv 73,blader, hacked  guild _INVICTUS_ on RedSeaIsy 14xUri 2xTG 2x
|
|
|
Jedu_daaal
Yeoha hunter

|
 |
« Odpověď #19 kdy: Červenec 13, 2008, 01:05:19 » |
|
crosbow/cleric myslim ze jasna volba mylsim ze cleric ma hodne dobre skily pro rogua na to aby secko kolem kosil driv nez se to k nemu dostane cili noise je zbytecnost podle me pro x bow kdyz sezenete slusnou kus da se huntit mobove o 2 lvly vys i s gapem 6-7 s prumernycm light armorem bez problemu na skill az na dva... a mooving march pokud nejsi zadna socka si muzes kupovat v NPC heh kdyz se mu spawne za prdeli gigant tak mu utece nebo zabije.. ja vtom nevidim zadnou vedu :? , ja mam xbow/bard lv 58 a dam si bez zerka giganta yetiho  a ja si dam s clericem na 58 i pt gianta yetiho i ze skilama na 55 bych chtel videt jak bys predved to same s bardem a abych utikal pred kazdym giantem se mi zrovna nechce nahodis bless a i gianta o nekolik lvlu vys behem tech 45ti sekund polozis
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
guilda na ZEUSU!! nwm jak na ostatnich servrech ale mame v guilde JEDINEHO!!! botera ale i ten ma svuj manualne delany 72+ char takze se domnivame ze jsme jedina ceska guilda bez botu jak tak koukam ze kazdy tu schani bot programky atd...
|
|
|
RohacCZ
Nováček
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Červenec 13, 2008, 01:17:11 » |
|
crosbow/cleric myslim ze jasna volba mylsim ze cleric ma hodne dobre skily pro rogua na to aby secko kolem kosil driv nez se to k nemu dostane cili noise je zbytecnost podle me pro x bow kdyz sezenete slusnou kus da se huntit mobove o 2 lvly vys i s gapem 6-7 s prumernycm light armorem bez problemu na skill az na dva... a mooving march pokud nejsi zadna socka si muzes kupovat v NPC heh kdyz se mu spawne za prdeli gigant tak mu utece nebo zabije.. ja vtom nevidim zadnou vedu :? , ja mam xbow/bard lv 58 a dam si bez zerka giganta yetiho 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Rohac_CZ lv 73,blader, hacked  guild _INVICTUS_ on RedSeaIsy 14xUri 2xTG 2x
|
|
|
Jedu_daaal
Yeoha hunter

|
 |
« Odpověď #21 kdy: Červenec 14, 2008, 11:29:25 » |
|
ja bych jenom chtel videt jak si dal pt giganta za 45 sec  nepisu ze dam PT gianta ale gianta do 45 sec dopohodky si to prvni poradne precti..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
luoxiaosang
Nováček
|
 |
« Odpověď #22 kdy: Červenec 06, 2010, 04:33:41 » |
|
Zvysne posty zmazane, pls banan na IP.
|
|
|
|
« Poslední změna: Červenec 06, 2010, 06:32:37 od Rafitron »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
hektor
|
 |
« Odpověď #23 kdy: Srpen 15, 2010, 06:43:41 » |
|
Ahoj asi se zapojuji do diskuse pozdě, ale musím reagovat a napsat svůj názor. Mám rogue/bard 100lv. A postupem času jsem zjistil, že je to na nic. Jedině snad ta rychlost je dobrá. Takže jsem si s ním nafarmil rogue /clerik a to je teprve paráda, bomba už jedině clerik. S rogue/bardem jsem s extreme expil já osobně do 87lv a výš už mi s extreme chcípal hlavně v boji s giantem zvlášť, když se přidal jeden nebo dva šampioni nebo nedej bože další giant. A to nemluvím o pvp tam je bard na hovno. Ale s clerikem jedu úplně bez problémů momentálně ho mám na 99lv a jedu pořád s extreme a teď jsem na 100lv potvorách a krásně je rube bez jediného úmrtí. A na pvp jsem v pohodě sejmul v 96 lv baroneta rogue/bard 100lv nebylo to sice hned, ale dostal jsem ho několikrát i on mě , ale na to jaký byl mezi náma rozdíl to bylo good. A v 98 lv na eventu si už 100lv rogue/ bard na mě ani neškrtl. Pokud někdo chce hru užívat i jinak než při expení , tak radím jedině rogue/clerik. A pokud někdo řekne naco buffy máš v pt, tak takový asi nikdy nebyl v pt třeba na FW to je za chvíli takový zmatek, že není nad to se bufovat sám. Je to můj názor ze zkušenosti s oběma povoláními jak bardem, tak clerikem.
Čau a hře zdar
|
|
|
|
« Poslední změna: Srpen 15, 2010, 06:54:12 od hektor »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
sirpetersr
|
 |
« Odpověď #24 kdy: Srpen 15, 2010, 07:54:25 » |
|
Ha tak sem tomu nedal a zkusil to s nim..a newim co ktomu clerik je fakt dobry jenze nema tu rychlost..takze bez movong march a noise se to hraje docela spatne.. a chtel sem se jeste zetptat jestli si mam u xbow zapinat ten skill jak mit o zvetsi dmge o 50% a snizi hp o 50%?? A taky me napadlo jestli by se nevyplatilo dat si jako druhe povolani wariora a nosit tak heawy armor??  ako prvy char v sro som mal xbow/cleric, takze: newim co ktomu clerik je fakt dobry jenze nema tu rychlost..takze bez movong march a noise se to hraje docela spatne..- - jednoznacne clerda a chtel sem se jeste zetptat jestli si mam u xbow zapinat ten skill jak mit o zvetsi dmge o 50% a snizi hp o 50%? - jednoznacne nie A taky me napadlo jestli by se nevyplatilo dat si jako druhe povolani wariora a nosit tak heawy armor??  - jednoznacne LArmor
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
BLOND5 - 88 lvl wizzard/cleric + wolf 88lvl - Pluto
|
|
|
|
hektor
|
 |
« Odpověď #25 kdy: Srpen 16, 2010, 05:29:20 » |
|
Podle mě clerik barda překonává ani noise a rychlost to zdaleka nevyrovná jak, jsem psal již výše. A clerik bez noise funguje skvěle místo noise má své buffy, které noise nahradí, jako bless spell, Holly spell, recovery division, healing orbit to je základ. Při expení dropuju dost věcí na prodej a nasbírám dost goldů, aby mi to zaplatilo kupování lektvarů na rychlost, takže absolutní spokojenost s clerikem. Mě osobně se s ním hraje mnohem lépe viz. můj příspěvek výše.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Roach
|
 |
« Odpověď #26 kdy: Srpen 16, 2010, 07:26:13 » |
|
cleric ftw. sice drugy drahy no ale co. toho barda si dej treba na low lv pokud budes expit od 1lv a pak to reskilnes nebude to moc drahy
|
|
|
|
« Poslední změna: Srpen 16, 2010, 07:28:08 od Roach »
|
Zaznamenáno
|
cSRO div: 1 server: ÖđÂą˝É˝ kRUTORECEK Rogue/Warlock - 87lv Nimfa wizz/bard - dlvl z 60 - prodam nechcu ju:) 0xDS / 1xLY / 6xISY / 7xURU / 11xIVY / 4xCERB / 4xTG
|
|
|
|
Silkroad online fórum
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno